Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték rendezői a meglepetés erejét helyezik a marketing elé

|

Ha túl sokat mutatnak az a baj, ha túl keveset akkor meg az. A Russo tesók tudják melyik a kisebb rossz a nagyobb jó érdekében.

Hirdetés

Gyorsan tud roncsolni az élményen, ha fülünkbe jut valamilyen spoiler egy olyan filmről, amit nagyon várunk. A Bosszúállók: Végjátékot pedig bizony nagyon-nagyon sokan várják így a rendezők gondoskodtak arról, hogy a legapróbb részletek is lakat alatt maradjanak. Törekvéseiknek meg lett az eredménye, hiszen alig egy hónappal a film a bemutatója előtt gyakorlatilag semmit sem tudunk a cselekményről, hiába láttunk már több trailert is.

Hirdetés

Joe és Anthony Russo az Empire magazinnak nyilatkoztak a Végjétékról. A testvérpár kitért arra, hogy miért tartják ilyen rövid pórázon a marketingeseket.

"Átbeszéltük a marketingkampány minden lehetséges formáját," -mesélte Joe Russo. "Számunkra az a legeslegfontosabb, hogy megőrizzük a narratívában rejlő meglepetéseket. Gyerekkoromban délelőtt 11-kor, a premier napján ültem be A Birodalom visszavágra. Azért volt rám olyan nagy hatással, mert elképzelésem sem volt róla, hogy mit fogok látni. Szeretnénk megismételni ezt az élményt."

Egy korábbi interjú során Joe Russo arról beszélt, hogy azért mutatnak olyan jeleneteket a trailerben, amelyek nem lesznek benne a végleges filmben, mert a nézők manapság túl könnyen kitalálják a cselekményt egy-egy előzetes alapján. Ezt megkerülvén a trailereket elkezdték egyfajta új médiumként kezelni, amelynek nem az a legfőbb feladata, hogy jeleneteket mutassan a filmből, hanem, hogy eladja azt. Erre ráerősít a Végjáték nemrég bemutatótt új előzetese, ami erősen táplálkozik a korábbi filmek képsoraiból.

A Bosszúállók: Végjáték 2019. április 25-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.