Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - meglepetést hoztak az utóforgatások

|

Egy karakter felbukkant azok közül, akikre hatással volt a Végtelen háború befejezése.

Hirdetés

A cikk spoilereket tartalmaz a Végtelen háborúból, így csak saját felelősségre olvass tovább!

Hirdetés

Zoe Saldana az Intsagramjára tett fel egy fotót, amin teljes sminkben pózol, majd egy timelapse videót osztott meg azzal a szöveggel, hogy "Adios Gamora… egyelőre!". Ez nem csupán a Bosszúállók: Végjáték, de A galaxis őrzői 3 kapcsán is kérdéseket vethet fel a rajongókban. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yep! 🐸🐛🐊🦖🐍🐢🦎

Zoe Saldana (@zoesaldana) által megosztott bejegyzés,

Karen Gillan fotót nem posztolt, de Twitterén megemlítette, hogy ismét kék festéket moshat le a körmei alól, ami arra utal, hogy ő is teljes pompájában díszelgett a forgatáson.

Ez utóbbi persze nem meglepő, elvégre Nebula túlélte Thanos hírhedt csettintését és feltűnt a Végjáték első előzetesében is, ellenben Gamora az egyik legdrámaibb jelentben távozott az élők sorából. Ez sok kérdést szülhet, többek között azt is, hogy Thanos lánya valóban fel fog-e támadni, esetleg az őrült titán visszaemlékezéseiben láthatjuk csak? Ha ez nem lenne elég, felmerülhet az egyelőre jegelt Galaxis őrzői 3-mal kapcsolatban, hogy mi lesz a csapattal? Tény, hogy a film egyelőre nem halad semerre, de Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke elmondta, hogy az őrzők harmadik felvonása el fog készülni. Csak azt nem tudjuk egyelőre, hogy kik lesznek a fedélzeten?

Szerintetek Gamora feltámadhat, vagy csak emlékképként fogjuk viszontlátni a jövőben?   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.