Hirdetés

Kevin Feige bíztató híreket adott A galaxis őrzői 3-ról

|

A Marvel Studios elnöke beszélt James Gunn távozásáról, A galaxis őrzői 3 státuszáról és még az Aquamanről is elmondta a véleményét.

Hirdetés

Ha nem is túl konkrét, de mindenképpen pozitív hírekkel szolgált Kevin Feige A galaxis őrzői 3 jelenlegi állapotáról. A Marvel Studios elnökét a Golden Globe-díjátadó vörös szőnyegén kapták mikrofonvégre, ahol a Fekete Párduc, egy lehetséges Ezüst Utazó film és James Gunn DC-hez való leigazolása is szóba került. A legérdekesebb téma leginkább mégis A galaxis őrzői helyzete maradt, ami igencsak bizonytalannak tűnik külső szemlélőként.

Hirdetés

Aki esetleg lemaradt volna róla, a nyár folyamán a Disney kirúgta James Gunnt A galaxis őrzői 3 rendezői székéből, mivel a direktor elkövette napjaink egyik legádázabb bűntettét: illetlen dolgokat posztolt Twitterre. Eleinte úgy tűnt, hogy a Marvel gyorsan pótolni szeretné a megüresedett pozíciót, hiszen a forgatás már ki volt tűzve 2019 elejére, végül azonban határozatlan időre jegelték a projektet. Azóta gyakorlatilag semmit sem hallottunk kedvenc űrbéli csapatunkról, de most Kevin Feige száját bíztató szavak hagyták el:

"A galaxis őrzői el fog készülni. Hogy mikor, hol és hogyan? Azt később árulom el."

Megnyugtató a tudat, hogy legalább nem kell végleg elbúcsúznunk az őrzőktől. Feige feltevései közül leginkább a "Hogyan?"-ra vagyunk kíváncsiak, hiszen tudjuk, hogy James Gunn befejezte a 3. rész forgatókönyvét, a kérdés már csak az, hogy a stúdió hajlandó lesz-e azt felhasználni, netán tervez-e rajta drasztikus változtatásokat eszközölni. Újabb égető kérdés, hogy mi lesz a színészekkel, akiket már annyira megszerettünk a szerepeikben. Persze néhányan hátrahúzódnak és csendben kivárják a vihar végét, de ott van például Dave Bautista, aki igen hangosan fejezte ki nemtetszését és távozással is fenyegetőzött már.

Nagyon sajnálnánk, ha nem látnánk őt többé Draxként (Miről beszélsz? Eddig sem láttuk!), de vannak rajongók, akik már a következő Baneként képzelték el a színészt. Most, hogy James Gunn leigazolt a DC-hez, hogy megírja és esetleg rendezze a Suicide Squad 2-t, minden esély megvan rá, hogy Bautista kövesse barátját a képregényfilmek sötétebb oldalára. És, hogy mit gondol erről Kevin Feige? Ezt:

"Tegnap este megnéztem az Aquamant és nagyon, nagyon élveztem. Ismertek engem, mindig is támogattam őket. Én nem látok rivalizálást, csak jó filmeket. Ha van valami, amit tudunk James Gunnról az az, hogy jó filmeket csinál."

Mindent összevetve sokkal nem lettünk okosabbak, viszont végre egy hivatalos forrástól hallhattuk, hogy biztosan elkészül A galaxis őrzői 3. Világos, hogy sokan nem voltak megelégedve a Disney döntésével, amikor menesztették James Gunnt, így érthető, hogy a stúdió jobbnak látja, ha hagy időt arra, hogy lenyugodjon mindenki. Ezen felül Gunn valóban egy egyedi színt hozott a Marvel Filmes Univerzumba, amit azért nem olyan könnyű pótolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.