Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - megérkezett a szinkronos előzetes

|

A hazai forgalmazó megerősítette a Bosszúállók 4 magyar címét és megkaptuk végre a szinkronos trailert is, amelyben természetesen a jól ismert hangokkal találkozhatunk.

Hirdetés

A remekül sikerült Bosszúállók: Végtelen háború után még nagyobb súly nehezedik a Russo-testvérek vállaira, mint az előd esetében, hiszen nem csupán meg kell válaszolniuk a kedvenc hőseinkkel kapcsolatos égető kérdéseket, de tartaniuk kell a színvonalat is, elvégre a Marvel tíz évének megkoronázásáról van szó. Nem csoda hát, hogy a rajongók is ki vannak éhezve minden infóra és látnivalóra, így az sem meglepő, hogy a Bosszúállók 4 első teasere rekordot döntött a megtekintések tekintetében (mi is jól kielemeztük). 

Hirdetés

Az már akkor kiderült, hogy a film eredeti címe Avengers: Endgame lesz, most pedig a Fórum Hungary megerősítette, hogy a magyar név az lesz, amire számítottunk: Bosszúállók: Végjáték. Emellett megkaptuk az előzetes szinkronos változatát is, amelyben nyilván mindenki a megszokott hangján szólal meg. 

A Bosszúállók: Végjáték 2019. április 25-én kerül a hazai mozikba, addig remélhetőleg a Marvel meglep minket még egy-két trailerrel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.