Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - lenyűgöző videó leplezi le a CGI-t

|

Újabb színfalak mögötti videó érkezett a Végtelen háborúról, melyben ezúttal a számítógépes utómunka van terítéken.

Hirdetés

Nem nehéz azt a következtetést levonni, hogy hihetetlen mennyiségű speciális effektet használtak a Végtelen háború elkészítésénél, de a tényleges folyamat, amelynek során a nem valódi dolgokat a vászonra helyezték, a legtöbb rajongó számára rejtély maradt. Legalábbis eddig, hiszen a Framestore vizuális effektekkel foglalkozó cégnek hála most kaptunk egy videót, melyben a film első nagy jelenetsorának az elkészítése került leleplezésre.

Hirdetés

A film egyes elemei nyilvánvalóan a VFX munkának köszönhetően jöhettek létre, mint például a hatalmas, gyűrű alakú Q-hajó, amely New York fölött landolt a Fekete Rend első földi támadása során. Azonban a Framestore videójából az is kiderül, hogy Ebony Maw/Áspis Száj és Cull Obsidian maguk is animáltak voltak, nem beszélve néhány hősről és a körülöttük lévő világról.

160 művésszel a csapatban a Framestore 253 felvételt készített a film grandiózus nyitányáról. Patric Roos, a VFX felügyelője elmondta, hogy az általuk végzett munkák "teljes CG felvételek, kamerafelvételek, FX, mágikus varázslatok és sok karakter munka valódi keveréke volt".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.