Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - a rendezők elárultak néhány izgalmas érdekességet

|

Joe és Anthony Russo magyarázatot adtak a filmben látható néhány történésre. Vigyázat, spoilerek!

Hirdetés

Bár nálunk még egy kicsit odébb van a Végtelen háború DVD megjelenése, Amerikában már két napja elérhetővé vált a rajongóknak a Marvel eddigi legepikusabb és legnagyobb filmje - igaz, még csak digitális formában. Viszont ennek köszönhetően újra felpörögtek a filmmel kapcsolatos kérdések, teóriák, érdekességek, ezért a rendezőpáros Joe és Anthony Russo úgy döntött, hogy tiszta vizet öntenek a pohárba a film néhány történésével kapcsolatban. 

Hirdetés

Kezdésnek választ kaptunk arra, hogy Hulk miért viselkedett úgy a film során, ahogy. A sztori elején ugyan még lezajlott egy összecsapás közte és az Őrült Titán között, azonban Thanos könnyűszerrel legyőzte, aki ezután a filmben többé nem is öltött alakot. Sok rajongó ezt annak tudta be, hogy a Zöld Behemótot annyira megrémisztette Thanos ereje, hogy félt előjönni. Azonban mint kiderült, szó sincs ilyesmiről:

Megpróbáltuk egy új, és érdekes irányba elvinni a karaktert. Hulk egy nagyon egyedi szuperhős, hiszen egy olyan valakiről beszélünk, akinek a testén két eltérő személyiségnek kell osztozkodnia, akik utálják egymást, és mindketten irányítani akarják a testet. Az elképzelésünk ezért az volt, hogy mihez kezdene Bruce Banner, ha Hulk, akit eddig a legnagyobb gondok megoldására használt, egyszerűen nem akarná többé megoldani a problémákat? Sokan arra gondoltak, hogy beijedt Thanostól, de végső soron arról van szó, hogy kicsit belefáradt a hősködésbe.

Ezután kitértek természetesen a fináléra is. Miután Thanos összegyűjtötte mind a 6 Végtelen Követ, egy csettintéssel sikerült kiirtania az univerzum lakosságának felét. Az ezt követő pillanatokban a szemfülesek már kiszúrhatták, hogy bár a Kövek sértetlenek, Thanos karja és maga a Kesztyű  is súlyos sérülést szenvedtek. Erre a film audiokommentárjában világított rá Joe Russo:

Ott abban a pillanatban tisztán látszik, hogy a Titán megsebesült, ahogyan a Kesztyű is durván megrongálódott.

És hogy ez miért fontos? Mert ha a Kesztyű ilyen mértékű károsodást szenvedett, akkor akár használhatatlanná is válhatott. Ez pedig azt jelentené, hogy az Univerzumban jelenleg nincs olyan eszköz, amivel irányítani lehetne a Végtelen Kövek hatalmát, vagyis nem lehet visszafordítani a Thanos által véghezvitt folyamatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.