Hirdetés

Visszatér a Bosszúállók: Végtelen háború láthatatlan szereplője

|

A Végtelen háború színésze nyugtatott meg mindenkit, hogy még ne búcsúztassuk a karakterét.

Hirdetés

SPOILER annak, aki még nem látta a Bosszúállók: Végtelen háborút!

A Russo-testvérek bizony nem vicceltek, mikor azt mondták, hogy a Végtelen háborúban hullani fognak a jófiúk, hiszen Thanos egyetlen csettintéssel elporlasztotta az élőlények felét, amelynek áldozatául esett többek között a Fekete Párduc, Pókember, Bucky, Űrlord és Drax is. Természetesen mindenki tisztában van vele, hogy a hősök nagy részét valahogyan vissza fogják hozni a Bosszúállók 4-ben (vannak is már rá spekulációk hogyan), azonban a rajongók érthető módon így is aggódnak érte, hogy kedvencük visszatér-e. 

Hirdetés

Ez valószínűleg nem vonatkozik A galaxis őrzőire, hiszen ha csak Mordály nem egyedül fog kalandozni a harmadik részben, akkor jó eséllyel számíthatunk rá, hogy a társait és barátait is viszont láthatjuk majd. Ezt támasztotta alá a Draxet alakító Dave Bautista szavai is, amit a Collidernek intézett: 

Rengeteg üzenetet kapok, hogy nem akarják elhinni, hogy meghalt a karakterem, összetört miatta a szívük. Én meg erre azt mondom, hogy benne leszek a Bosszúállók 4-ben és A galaxis őrzői 3-ban is. Még nem tudom, hogyan hoznak vissza, de valahogyan biztosan megoldják, mert amennyire tudom szerepelni fogok bennük. 

Persze az is megeshet, hogy valóban ott lesz a 2019. májusában érkező Bosszúállók 4-ben és a 2020-ra várható A galaxis őrzői 3-ban, csak éppen nem fogjuk látni a speciális álcázási képességei miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.