Hirdetés

Karakterplakátokon feszítenek a Bosszúállók: Végtelen háború hősei

|

Azokból pedig annyi van, mint égen a csillag.

Hirdetés

Mármint karakterekből és ezzel egyenesen arányosan a most kiadott poszterekből is. Mivel már csak 3 hét a premierig (durva, mi?), ezért a Marvel mindent megtesz, hogy ahová csak néz az ember, szuperhősöket lásson. Persze a műfaj túltengésétől ez most egyébként sem annyira nehéz, de a stúdió a naponta érkező TV Spotok mellé, most kidobta a hősök karakterposztereit.

Hirdetés

És ezúttal tényleg karakterposzterekről van szó, nem pedig csoportokra szedésről és talán ez lehetett az oka annak, hogy nem különösebben erőltették meg magukat a marketingesek, de talán nem is kellett. A hősök mindegyike dacosan, harcra készen pózol és aggodalmasan néz a messzeségbe a (Thanos) lila színezésű, szimpla Avengers-logóval a háttérben. Ennyi és nem több.

Azonban, ha van még a marketingben érdemi patron, akkor azt tutira a hátralévő időben fogják elsütni. Addig is ideje számolni a napokat, hiszen kereken 3 hét múlva, április 26-án a Bosszúállók felrobbantják a vásznakat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.