Hirdetés

Karakterposztereken a Bosszúállók: Végtelen háború

|

Plusz egy újabb TV Spot is érkezett.

Hirdetés

Ahogy írtuk a minap kiadott filmjelenet és TV Spotok kapcsán, a Marvel gőzerőre kapcsol a marketinget illetően, hogy senki ne felejtse el, már csak 1 hónap és itt van a Bosszúállók: Végtelen háború. Persze felesleges is emlékeztetni az embert, mivel majd minden nap akad valami a marketingesek tarsolyában. Most például pár karakterposzter és egy drámai TV Spot.

Hirdetés

Ezekre a karakterposzterekre pedig annyiban szükség is volt, hogy 1., a rajongóknak legyen majd mivel kitapétázni a falakat és 2., hogy kijavítsák az Empire borítóinak fájó emlékét. (A Photoshoppolt Skarlát Boszorkány azóta is kísért álmainkban.) Az új plakátok leginkább az első Bosszúállók letisztult, egyszerű stílusára emlékeztetnek, azzal a különbséggel, hogy most egy poszterre 5-ször annyi karaktert kellett rápakolni, ami vélhetően azt is mutatja, hogy a történet mely szálakon fog elsősorban majd zajlani. Legalábbis a Vasember-Doctor Strange-Pókember poszter erre enged következtetni az eddigi előzetesek alapján. Sólyomszemet továbbra is felesleges keresni, ő a producerek szerint most a saját útját járja (fogócskázik egy másik filmben).

Emellé napvilágot látott egy újabb TV Spot, ezúttal 50 másodperces, amelyben a drámai tónus mellett garantáltan kilehet szúrni új képsorokat is. Mindenesetre nem könnyítik meg a várakozást. A Bosszúállók: Végtelen háború április 27-től lesz látható a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.