Hirdetés

Íme a Bosszúállók: Végtelen háború egyik törölt jelenete

|

A Végtelen háború lemezes kiadásaira több kivágott jelenet is felkerül, ezek közül nézhetjük meg az egyiket A galaxis őrzőivel a középpontban.

Hirdetés

Nemrég derült csak ki, hogy milyen extrákkal jelenik meg a Bosszúállók: Végtelen háború Blu-ray változata, mi pedig még mindig reménykedünk, hogy ez a kiadás hazánkban is meg fog jelenni és nem csupán a jóval kevesebb plusz tartalommal bíró DVD-verziót kapjuk meg. Az extrák leírása szerint többek között kapunk majd bővített és törölt jeleneteket is, utóbbiból összesen négyet, amelyek közül az egyiket már meg is tekinthetjük. 

Hirdetés

A vágószoba padlójára került "Az Őrzők visszahúzódnak" című felvételen azt láthatjuk, ahogy A galaxis őrzői - élen Űrlorddal és Drax-szel - a Tudástéren félrecsúszott küldetésen civakodnak, amit Mantis szakít meg egy fontos hírrel. Az Entertainment Weekly jóvoltából már láthatjuk is ezt a jelenetsort, ráadásul a videó végén megkapjuk a DVD és Blu-ray kiadványok kedvéért átdolgozott Végtelen háború előzetest is. Nézzétek meg, érdekes (akik még nem látták a filmet, azokat figyelmeztetjük, hogy a videó spoileres!):

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.