Hirdetés

Ilyen extrákkal jelenik meg a Bosszúállók: Végtelen háború

|

A félórányi kivágott tartalom ugyan nincs rajta Thanos múltjáról, viszont így is rengeteg extrát pakoltak rá a Bosszúállók: Végtelen háború Blu-ray verziójára.

Hirdetés

Épp a minap érkezett a hír, hogy mi mindennel kényeztet minket a Deadpool 2: The Super Duper Cut, máris megérkeztek az első hivatalos információk arról, hogy a Disney és a Marvel hihetetlen sikerű blockbustere, a Bosszúállók: Végtelen háború milyen kiadásokban és milyen extrákkal válik elérhetővé a tengerentúlon. 

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború a hivatalos közlemény alapján július 31-én jelenik meg Digital HD-ben, majd augusztus 14-től 4K Ultra HD Blu-ray, Blu-ray és DVD formátumokban is elérhetővé válik, igaz az Egyesült Államokban. Várhatóan ősszel hozzánk is megérkezik a film, de a korábbi Marvel megjelenések alapján erősen kételkedünk benne, hogy mi is megkapnánk Blu-ray-en. Mindenesetre böngésszétek át, hogy milyen extrák járnak hozzá:

Extrák:

- Furcsa alkímia (5:08) - Éljétek át az izgalmát, ahogy karakterek szerte a Marvel Filmes Univerzumból először találkoznak egymással, és fedezzétek fel, miért fogtak össze.
- Az Őrült Titán (6:34) - Ismerjétek meg a Marvel Filmes Univerzum legnagyobb, legrosszabb gonoszát, befolyását a korábbi történetekben és az általa képviselt egzisztenciális fenyegetést.
A csata mögött: Wakanda (10:58) - A színfalak mögött felfedik, hogyan bonyolították le a készítők a legsúlyosabb és legnagyobb kihívást jelentő összecsapást, amit a Marvel valaha elhozott.
- A csata mögött: Titán (9:36) - Merüljetek el a Thanos romba dőlt világában zajló harcban, beleértve a kaszkadőrmutatványokat és vizuális effektusokat, hogy megismerjétek ereje forrását.

Törölt és bővített jelenetek (10:07):

Happy tudja a legjobban (1:23) - Tony és Pepper a közelgő esküvőjük részletein vitatkoznak, amikor Happy Hogan egy sürgős kéréssel keresi meg őket.

Vadászat az Elme Kőért (1:24) - Egy sötét utcán Wanda Maximoff és a megsebesült Vízió próbálnak elrejtőzni Thanos brutális szövetségesei elől.

Az Őrzők visszahúzódnak (3:20) - Miközben Űrlord és Drax a Tudástéren félrecsúszott küldetésükről civakodnak, Mantis friss hírekkel szól közbe.

• Egy apa választása (4:00) - Thanos egy vízióval szembesíti Gamorát a múltjából, aki a Lélek Kő hollétéről hazudik neki.

Bakiparádé (2:05)

- Audiokommentár (kb. 149 perc) - Anthony és Joe Russo rendezők, illetve Christopher Markus és Stephen McFeely írók közreműködésével.

A digitális kiadás ezek mellett rendelkezik majd egy exkluzív, több mint félórás rendezői kerekasztal beszélgetéssel is, ahol nyolc rendező (a Russo testvérek, Jon Favreau, James Gunn, Joss Whedon, Ryan Coogler, Peytond Reed és Taika Waititi) mesélnek a Marvel Filmes Univerzumról. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.