Hirdetés

A Bosszúvágy remake lehet Bruce Willis nagy visszatérése?

|

A Bosszúvágy újrázását ledirigáló Eli Roth szerint ez a film az lehet Bruce Willisnek, ami az Elrabolva volt Liam Neesonnek, vagiys újra bebikázhatja a karrierjét.

Hirdetés

Tegyétek a kezeteket a szívetekre és valljátok meg őszintén: mikor volt utoljára az, hogy igazán jól szórakoztatok egy Bruce Willis filmen? Segítünk: az utóbbi években nem sűrűn volt ilyen. Willis ugyanis kezd elmozdulni abba az irányba, amelyet követve Nicolas Cage karrierje már csaknem kisiklott: a DVD-only projektek felé. Ha visszaemlékeztek, az elmúlt öt évben a The Expendables filmeken, a Sin City folytatáson, a Looper: A jövő gyilkosán, a Red 2-n és a Holdfény királyságon kívül nem sok érdemlegeset tudott felmutatni az egykori John McClane, pedig közel 20 filmje jelent meg ebben az időszakban. 

Hirdetés

A Bosszúvágy remake rendezője, Eli Roth (Green Inferno, Motel, Kabinláz) azonban nagyon pozitív a színésszel kapcsolatban, a Yahoo! Movies-nak adott nyilatkozata szerint teljes lelkesedéssel bízik abban, hogy az ő filmje miatt fogja majd Willis a második virágkorát élni:

"Vissza akartuk hozni a nagy, klasszikus Bruce Willist, akit mindannyian ismerünk és szeretünk, és elkészíteni egy tiszteletre méltó klasszikus szórakoztató, badass változatát. Az ötödik elemből, A sebezhetetlenből és a Die Hard-filmekből ismert Bruce-t akartam visszahozni és egy újabb ikonikus alakítást kihozni belőle, ami azt hiszem sikerült is. Úgy értem, én komolyan hiszem, hogy ez lehet az ő Elrabolvája."

A Bosszúvágy modern feldolgozását november 23-án mutatják be a hazai mozik, akkor kiderül majd, hogy Bruce Willis valóban visszatér-e Paul Kersey karakterével (és ne feledjük a Széttörve 2019-es folytatását sem M. Night Shyamalan rendezésében). Addig is nézzétek meg újra az első előzetest: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.