Hirdetés

Bővített jelenetekkel jön a Venom Blu-ray-re

|

A stáblistás jelenetet egészíti ki a lemezes változat.

Hirdetés

Figyelem, a cikkben spoilerek találhatóak a Venomra nézve!

A Venom már egy hónapja fészkelte be magát a mozikba és ez idő alatt jó sok nézővel sikerült szimbiózisba kerülnie a földönkívüli lénynek. Akiknek eddig nem sikerült elcsípniük vagy esetleg újra megnéznék moziban egy pár hétéig még biztosan megtehetik, de ha lemaradnátok erről akkor sincs probléma, hiszen a hazavihető kiadás sincs már olyan messze. Most úgy tűnik kiszivárgott, hogy mi mindent pakol majd a Sony a lemezre a film mellé.

Hirdetés

A lista egy német oldalról származik és a tanulsága szerint két törölt jelenetet és egy három percesre bővített stáblistás jelenetet fog tartalmazni a BluRay kiadás. Utóbbiban Eddie Brock (Tom Hardy) felkeresi a börtönbüntetését töltő Cletus Kasady-t (Woody Harrelson), aki a folytatásban Carnageként hoz majd bajt főhősünk fejére.

A bónusz jelenetek mellett olyan szokásos extrákat kapunk még, mint 6 színfalak mögötti videó, 2 videóklip az Eminem és Post Malone által szerzett dalokhoz, valamint 8 jelenet, amikből lecsupaszították a CGI Venomot. A lemez pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de vélhetően valamikor jövő év elején válik elérhetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.