Hirdetés

Félmilliárd dollárral robog tovább a Venom

|

Venomnak sikerült beváltania azokat a reményeket, amelyeket a Sony fűzött hozzá.

Hirdetés

Négy hete játszák a mozik Tom Hardy Venomját, ami ezidő alatt több, mint 500 millió dollárral bővítette a kasszákat. Hogy egész pontosak legyünk 508 millióval zárta a legutóbbi hétvégéjét, ami meglehetősen jól fest a kb. 100 milliós büdzsé mellett. Ha azt is számításba veszük, hogy vannak olyan piacok, ahol be sem mutatták a filmet akkor még jelentősebbnek tűnik a Sony sikere, akik eztuán biztosan nem tesznek le a saját Pókverzumukról.

Hirdetés

Hatalmas nyomás nehezedet erre a filmre a stúdió oldaláról. Ha elbukott volna a kasszáknál, akkor kétszer is meggondolták volna, hogy adnak-e további szólófilmeket Pókemberes gonoszoknak. A Venom a 450 milliós határt átlépve vált profitábilissá és valószínűleg most már nincs messze az sem, hogy bejelentsék a folytatását.

Noha az eddig elérhető országokban már lecsengőben van a film népszerűsége, Kínában és Japánban még csak ezután fogják bemutatni, ami könnyen átlökheti a 700-750 milliós határon is a Venomot. Ha ez megtörténik, akkor le fogja körözni az Igazság Ligája 657,9 millióját és megközelíthet olyan filmeket, mint az Amerika Kapitány: A tél katonája (714 millió $) és A galaxis őrzői (773 millió $).

A Sony következő Pókverzumos mozija a Morbius film lesz, amelynek jövő év elején kezdődhet a forgatása. Kíváncsiak vagyunk, hogy képes lesz-e megismételni a Venom sikerét. Annyi biztos, hogy egy húzónevet már sikerült megszerezni a főszerepre Jared Leto személyében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.