Hirdetés

Bradley Cooper produkciós cége filmre álmodja a Hyperion regényeket

|

Néhány éve még a Syfy TV csatorna limitált szériaként próbálta meg adaptálni a sci-fi eposzt, de helyette egész estés filmként valósul meg.

Hirdetés

Igencsak mozgalmas napot tudhat maga mögött Bradley Cooper és a Warner Bros., hiszen előbb a színész saját produkciós céget kapott az óriásstúdión belül, majd utána közvetlenül be is jelentették a még név nélküli cég első projektjét, mely Dan Simmons Hyperion regényeinek filmes adaptálása lesz.

A Hyperion adaptációjáról még évekkel korábban írtunk, akkor még úgy tűnt, hogy a Syfy TV csatorna fogja adaptálni limitált szériaként. Nos, 6 év alatt ebből az elképzelésből semmi sem valósult meg. A jogok végül átkerültek a Warner Bros.-hoz, a vezetők pedig rögtön átpasszolták Coopernek a lehetőséget, akinek állítólag régi szerelemprojektje a Hyperion megfilmesítése.

Hirdetés

A projektet tovább erősíti az Oscar-díjas Graham King (A tégla), aki még a Syfy-féle vízióhoz kötelezte el magát korábban, valamint a Watchmen sorozattal Emmyt bezsebelő Tom Spezialy executive producer is. A rendező kiléte még kérdőjeles, jelenleg is zajlik a toborzás, mindenesetre a kiindulás roppant ígéretes. Tekintve, hogy a Warner Bros. a Dűnére sem sajnálta a pénzt, előreláthatólag a Hyperion adaptációja is rendkívüli látványban fogja a nézőket részesíteni.

Ti örültök, hogy végül filmként valósul meg a Hyperion?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.