Hirdetés

Új irányba tereli a franchise-t a Jurassic World Krétakori tábor 4. évadának új előzetese

|

A dinoszauruszok feltámasztása csak a kezdet volt.

Hirdetés

A Jurassic World: Krétakori tábor harmadik évadának záró képsorait látva szinte borítékolható volt, hogy a Nublar szigetről végre sikerrel megpattanó gyerekek egyelőre még nem lélegezhetnek fel. A negyedik etap teljes értékű előzetese amellett, hogy végre megerősíti ezt a korábbi elméletet, kicsit közelebb visz minket a széria egyik legnagyobb rejtélyének megoldásához, miközben olyan a franchise történetében eddig sosem látott őslényekkel - na meg egy több mint 20 éve nem látott nagy visszatérővel - örvendeztet meg minket, amik láttán Jurassic Park rajongó legyen a talpán, aki nem jött rögtön izgalomba.

Hirdetés

Bár a sokat sejtető korábbi kedvcsináló alapján úgy tűnt, hogy a főszereplők a Nublar testvér szigetén, a nyolcvan mérfölddel arrébb található B helyszínként is emlegetett Sorna szigeten fognak partot érni a Netflixen december 3-tól elérhető vadonatúj 11 epizódban, a sorozat showrunnere, Scott Kreamer az EW.Com-nak adott interjújában határozottan cáfolta ezeket a feltétezéseket. 

"Ezt a szigetet még sosem láthattuk a Jurassic kánonban korábban, így a gyerekeknek a korábbi szezonokkal ellentétben ezúttal a nézőkkel együtt maguknak kell rájönniük arra, hogy pontosan mi a fene is történik körülöttük." 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.