Hirdetés

Még egy klasszikus Jurassic Park karakter térhet vissza a Világuralomra?

|

A Chris Pratt-féle Jurassic World trilógia záró darabja egyre inkább egy harmincéves osztálytalálkozónak mutatkozik.

Hirdetés

Mire jövőre bemutatkozik a Jurassic World: Világuralom, addigra majdnem 30 év fog eltelni az 1993-as Spielberg-féle eredeti film premierje óta, így értelemszerű, hogy a franchise régi követői minden egyes régi szereplő visszatérését nagy üdvrivalgással fogadják. Az már biztos, hogy Sam Neill, Jeff Goldblum és Laura Dern is szerepelni fognak a Chriss Pratt által fémjelzett éra zárófejezetében, és ezúttal nemcsak cameo szerepben, mint azt tette Goldblum a Bukott Birodalomban.

Hirdetés

Ám lehet, hogy nemcsak ők lesznek az egyetlenek, akiket viszontláthatunk bő 30 év után. Bár már korábban is felmerültek pletykák, Arianna Richards, aki Hammond unokáját, Lexet alakította 1993-ban, igencsak rejtélyesen nyilvánult meg, amikor egy podcastben a házigazda a Jurassic Parkos visszatéréséről faggatózott.

"Ez most egy olyan téma, amiről nem nyilatkozhatok" - nyilatkozta tömören, de annál gyanúsabban, majd hozzátette, hogy "a megfelelő projekt esetén" térne vissza a színészethez, Richards ugyanis a 2000-es évek elejére művészeti pályára váltotta a színészkedést. Persze ez a válasz még nem jelent semmi konkrétumot, ugyanakkor az egykori színésznő számára semmibe sem került volna nyíltan megcáfolni a házigazda felvetését. Az egésznek persze az a pikantériája, hogy korábban Richards is kifejtette, hogy szívesen belebújna a korábbi gyerekkarakter bőrébe.

Amennyiben Richards felbukkanna, nehéz elképzelni, hogy a másik unokát, Timet alakító Joseph Mazzello is távol maradna a Világuralomtól. Ti örülnétek, ha Alan Grant és a már felnőtté érett unokák ismét közös jelenettel kedveskednének a franchise régi rajongói előtt a 2022 júniusában érkező Világuralomban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.