Hirdetés

BRÉKING: Nézzetek bele a Millie Bobby Brown és Henry Cavill szereplésével készült Enola Holmes-ba!

|

Ezúttal nem a híres detektív a főszereplő.

Hirdetés

Bár eredetileg mozikba szánták, végül a Netflix kínálatába fog megérkezni a Nancy Springer népszerű gyerekkönyv-sorozatát, a The Enola Holmes Mysteriest feldolgozó film, ami Sherlock Holmes húgáról szól. A főszerepet a Stranger Things-ből ismert Millie Bobby Brown játssza, míg a leghíresebb testvért a Vaják Geraltja, Henry Cavill.

Hirdetés

Ehhez érkezett most egy rövid mozgóképes kedvcsináló, ami csak nagyon keveset mutat az Enola Holmes-ból, és inkább arra van kihegyezve, hogy mindenki számára nyilvánvaló legyen, miszerint Sherlock és Mycroft Holmes helyett ezúttal a tinédzser lánytestvér a főszereplő. Az már nem derül ki belőle, de mi tudjuk a korábban felfedett szinopszisból, hogy a történetben Enola az eltűnt édesanyjának rejtélyét próbálja megoldani, és a nyomozás során a tétek is fokozódnak majd, amikor egy mindent átszövő politikai összeesküvésre bukkan.

A Netflix azt ígérte, hogy még idén szeptemberben képernyőre viszi a darabot, a tweetben meglapuló feladvány ráadásul a pontos bemutatódátumot is leleplezi: "alone loshme reeebtpms wnettyrhitd". Talán nem szükséges Sherlock zsenialitásával rendelkezni ahhoz, hogy valaki kiolvassa, ez "Enola Holmes September TwentyThird"-öt takar, tehát a Jack Thorne (Az Úr sötét anyagai) forgatókönyvéből és a Fleabaggel Emmy-díjat nyert Harry Bradbeer rendezői felügyeletében készült film szeptember 23-án kerül fel a streamingszolgáltató kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.