Hirdetés

Újra forog a Vaják második évada, amelyre fényképes bizonyítékunk is van

|

Megkezdődött a szörnyvadászat.

Hirdetés

Mint a streamingszolgáltató projektjeinek legjava, úgy a Vaják gyártása is márciusban állt le, de időközben a Brit Filmintézet már megtette a szükséges előkészületeket, hogy biztonságos produkciós környezetben folytatódhasson a munka.

Hirdetés

Lauren S. Hissrich showrunner és Stephen Surjik rendező megnyugtatott mindenkit, és két képpel közölték a hírt, miszerint újraindultak a felvételek Nagy-Britanniában a Vaják második évadához. Az egészen biztos, hogy az alább megtekinthető képekből senki nem fog elméleteket gyártani a folytatással kapcsolatban, ugyanis mindkettő a színfalak mögé enged betekintést, és azt jelzi, hogy a megfelelő biztonsági intézkedések mellett zajlik a forgatás. Az újraindulást nem mellesleg augusztus 17-re ígérték korábban, szóval sikerülhetett kicsivel előbb belecsapni a lecsóba.

Ez mindenképpen biztató hír a sorozat rajongói számára, hiszen mint azt levezettük egy korábbi cikkünkben, még a csúszástól függetlenül is bemutatkozhat 2021 végén a Vaják második évada. A címszerepben természetesen visszatér Henry Cavill, de a szintén visszatérő Freya Allan és Anya Chalotra mellett számos új színész és karakter is csatlakozott a csapathoz, róluk itt olvashattok bővebben. Ha ez nem lenne elég, javában készül egy animációs film és egy élőszereplős előzménysorozat is, ami tovább bővíti majd a világot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.