Hirdetés

Írót kapott a Bright folytatása

|

Noha az első rész megosztóra sikerült, mi a pozitívabbak táborát képviseljük, így rettentően örülünk neki, hogy a Netflix máris felfogadott egy forgatókönyvírót a Bright 2-höz.

Hirdetés

Will Smith Los Angeles városában üldözi a bűnt egy ork kollégájával (Joel Edgerton). Valahogy így lehetne tömören összefoglalni a Bright történetét, aminek a második részét már a bemutató után berendelte a Netflix. 

Hirdetés

Most az is kiderült, hogy az első részt író Max Landis helyett valaki más készíti el a Bright folytatásának forgatókönyvét. A Netflix Evan Spiliotopoulos-t (A szépség és a szörnyeteg, Herkules, A Vadász és a Jégkirálynő) bérelte fel, hogy körmölje le a következő fejezet szkriptjét. A hír azután érkezett, hogy Landis és a visszatérő rendező, David Ayer útjai elváltak kreatív nézeteltérésekre hivatkozva. 

Egyelőre nem érkezett róla hivatalos megerősítés, de biztosak lehetünk benne, hogy Will Smith és Joel Edgerton vissza fognak térni egy újabb felvonásra, hiszen az ő kettősük miatt működött a Bright igazán. Ti örültök a folytatásnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.