Hirdetés

Bruce Willis boldognak tűnik a visszavonulása után

|

A színészről a felesége osztott meg képeket, először a váratlan visszavonulás bejelentése óta.

Hirdetés

Bruce Willis az elmúlt évek fiaskói után sok kritikát kapott a sajtótól és filmrajongóktól egyaránt. Ez a státusz azon nyomban megváltozott, amikor kiderült, hogy a színésznél afáziát állapítottak meg, amely betegség miatt kénytelen volt befejezni színészi pályafutását. Azóta az Arany Málna-díját visszavonták, a korábbi kollégák és rendezők pedig csak méltatni tudták a Die Hard franchise-zal azonosított színészlegendát, és a Puliwood szerkesztősége is csak a legjobbakat tudta kívánni neki.

Hirdetés

A napokban Willis felesége, Emma Heming révén megérkeztek az első képek az immáron nyugdíjas színészről, aki a szerelme társaságában sütkérezik a napon egy tavaszi ébredezés előtt álló fás környezettel a háttérben. A képek, valljuk be, szívmelengetőek. Bár bizonyára Willist is lesújtotta, hogy hátat kell fordítani az élete nagy részét kitévő színészetnek, mégis jó látni, hogy szomorúságnak vagy gyásznak nyoma sincs a szemeiben. Csupán élvezi a közös időt a feleségével, ami nemcsak a színészkollégák számára lehet fontos üzenet, hanem nekünk, hétköznapi embereknek is.

Mindeközben persze megy a találgatás, hogy mi lesz azokkal a Bruce Willis-filmekkel, melyeket már befejezett, de még nem kerültek forgalomba. Az egyik ilyen a Fortress: Sniper's Eye, melyben Kelly Greysonnal szerepelhetett együtt. A színésznő a Foxnak fejtette ki, hogy szerinte Willis méltó módon fog elköszönni a filmvilágtól.

"Korábban nem hallottam a diagnózisáról. De a vele való közös munkából arra emlékszem, hogy ő nagyon barátságos, és hogy mennyire brillírozott a szerepében. Ő egyértelműen egy profi. Legendaként fog távozni egy gyönyörű pályafutással a háta mögött."

Persze ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenképp meg kellene néznünk a Fortress: Sniper's Eye-t, de azt mindig jó olvasni, hogy látható, észrevehető tüneteket idáig nem produkált Willis betegsége. Ismételni tudjuk csak magunkat: reméljük, hogy a körülményekhez képest rengeteg olyan boldog pillanatban lesz még része, mint amilyeneket a felesége is megörökített a fenti Instagram posztban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.