Hirdetés

Az Arany Málna szervezői visszavonulót fújtak Bruce Willis kapcsán

|

Bruce Willis múlt hétvégi jutalmazását, illetve Shelley Duvall 1980-as díjazását is visszavonták.

Hirdetés

Egy hét alatt elég sokat változott a világ a filmszakmában, hiszen míg szombaton még lehetett jót nevetni azon, amikor az Arany Málna-díjátadón nyolc 2021-es Bruce Willis film közül választották ki a legrosszabbat (a Kozmikus bűnt), addig a rá következő péntekre már megvető pillantások kereszttüzében találhatta magát, aki továbbra is cikizte a színészt.

Hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, Bruce Willis kénytelen visszavonulni a színészkedéstől, miután afáziát állapítottak meg nála. A korábbi kollégák, rendezők, no meg a sok ezernyi rajongó rögtön kiállt az idő előtt visszavonuló színész mellett, míg az Arany Málna-díj még a sokkoló hír közepette is próbálta viccesre venni a figurát. Ezt a stratégiát már akkor sem értettük, amikor még friss volt a díjkiosztó bejegyzése.

Mondani sem kell, az Arany Málna illetékeseinek humoros hozzáállása még inkább feldühítette az arra érzékeny embereket, és most azzal a gesztussal próbálják csillapítani a kedélyeket, hogy visszavonták a múlt szombati díjazást.

 "Hosszú gondolkodás és mérlegelés után az Arany Málna kiosztói úgy döntöttek, hogy visszavonják a Bruce Willisnek adott Arany Málna-díjat a közelmúltban nyilvánosságra hozott diagnózisa miatt. Ha valakinek az egészségi állapota befolyásolja döntéseit vagy a teljesítményét, elismerjük, hogy nem helyénvaló Arany Málnát adni neki."

Ráadásként Shelley Duvall az 1980-as Ragyogásban mutatott alakításáért kapott díját is negálták. Ez utóbbi főként az elmúlt időszakban lett ismét forró téma, miután kiderült, hogy a színésznő teljesítményére hatással volt Stanley Kubrick rendező extrém bánásmódja, ami később éveken át tartó mentális problémákat idézett elő Duvallnál.

Úgy tűnik, hogy a betegség még mindig egy olyan téma, melynél humor tekintetében érdemes határt húzni. Az Arany Málnánál erre rájöttek, kérdés, hogy képesek lesznek-e különösebb presztízs veszteség nélkül kijönni ebből a fiaskóból. Szerencséjükre az Oscar-gála sincs sokkal jobb helyzetben.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.