Hirdetés

Brutális filmet ígér a Mortal Kombat-reboot

|

Egy színész nyilatkozata szerint nem lesz hiány vérből és belekből a rebootnál.

Hirdetés

1995-ben jelent meg az első Mortal Kombat-film Paul W. S. Anderson (A kaptár, Halálfutam) rendezésében, és a mai napig kultikus státusznak örvend - a bűnös élvezet kategóriában. Az egyetlen komolyabb baj vele, ahogyan a két évvel későbbi folytatással is, hogy PG-13-as, azaz 12 éven felülieknek való besorolást kapott, ami egy Mortal Kombat-filmnél hatalmas öngól. De a készülő reboot esetében ez a probléma nem állhat fenn, hiszen az egyik színész, Lewis Tan nyilatkozata szerint nem fogunk hiányt szenvedni brutalitásból.

 

Hirdetés

Lewis Tan, az Into the Badlands, a Deadpool 2 vagy éppen a Wu Wei: Az öt elem küzdelme sztárja a ComicBook nevű lapnak adott interjújában beszélt róla, hogy a jövőre esedékes reboot masszívan korhatáros lesz. Elmondása szerint brutális kivégzések és mozdulatok lesznek a filmben, melytől nem egyszer még a gyomra is felfordult. Tan így nyilatkozott:

"Azt hadd mondjam el, hogy voltak olyan forgatási napok, amikor egyenesen felfordult a gyomrom. Nem viccelek. A készítők egyáltalán... nem fogták vissza magukat."

A Mortal Kombat-rebootot az elsőfilmes Simon McQuoid rendezi, a forgatókönyvet pedig a szintén kezdő Greg Russo írta (aki nem mellékesen még egy cím nélküli Resident Evil-rebootot is próbál összerakni). Pontos megjelenés még nincsen, ha minden jól megy, akkor jövőre kerül mozikba. Szerintetek is piros pont, hogy a videojátékokhoz hűen brutális lesz az új film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.