Hirdetés

Brutálisak a Pókember: Nincs hazaút bevételei

|

Tovább menetel a Hálószövő legújabb kalandja.

Hirdetés

Még két hete sincs, hogy berobbant volna a mozikba a Pókember: Nincs hazaút, már most megdöntötte a 2021-es év összes bevételi rekordját. Azzal már a nyitóhétvégéjén foglalkoztunk, hogy mennyire sikeres a film (spoiler: durván), ami a második hétvégéjére sem vesztett erejéből. Az összbevétele ugyanis át is lépte az egy milliárd dolláros határt, és nem kell sok ahhoz, hogy ez legyen a Sony minden idők legtöbb bevételt hozó filmje, amely jelenleg még a Pókember: Idegenben.

Hirdetés

Ami a pontos számokat illeti: amerikai viszonylatban a film pénteken 19,6 millió dollárt, szombaton 31,7 millió dollárt, míg vasárnap 33,8 millió dollárt hozott, amivel a teljes hétvégét 85,1 millióval zárta. Ez megint pár millióval több lett az előrejelzések alapján (80-82 millióra lőtték be eredetileg), amivel minden idők 3. legmagasabb karácsonyi bevételét sikerült összehoznia. Nemzetközi szinten is szépen termel, az elmúlt napokban 121,4 millió dollárt vihetett haza.

Jelenleg a Pókember: Nincs hazaút 1,057 milliárd dollárnál tart, amiből 467,3 millió dollárt az amerikai és 587,1 millió dollárt a nemzetközi piacon termelt. Ezzel pedig már most - kevesebb mint két héttel a premier után - alig marad el a Pókember: Idegenben összebevételétől, ami 1,13 milliárd dollárral zárta mozis pályafutását. Elképesztő siker, de vajon hol lesz a vége?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.