Hirdetés

BRÉKING: Közös sorozat készülhet Sólyommal és Bucky-val

|

A Disney Play kedvéért egyesíthetik erejüket a hősök.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy saját sorozatot kaphat Loki és Skarlát Boszorkány is a Disney jövőre érkező streaming szolgáltatásán, mi is eljátszottunk a gondolattal és összehoztunk egy cikket tíz szériáról, amit szívesen látnánk a Disney Playen. A listánkban szerepelt a Sebastian Stan által megformált Bucky Barnes, azaz A Tél Katonája is, most pedig úgy tűnik, hogy a Marvel is hasonlóan gondolkozik, ugyanis valóban megvalósulhat egy ehhez hasonló elképzelés. 

Hirdetés

A Variety jelentése szerint ugyanis közös minisorozatot kaphat Bucky (Sebastian Stan) és Sólyom (Anthony Mackie), ráadásul ez az első a betervezett projektek közül, amely már forgatókönyvíróval is rendelkezik. A szkriptet állítólag Malcolm Spellman fogja papírra vetni, aki korábban az Empire és a Házasodik a család sorozatokon dolgozott, de ő írta a The Sopranos: Road to Respect videojátékot is. 

Sem a Marvel Studios, sem a Disney nem erősítette meg hivatalosan, hogy valóban készülne egy Bucky-Sólyom show, de ugyanez vonatkozik Skarlát Boszorkány és Loki korábban beharangozott minikalandjaira is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.