Hirdetés

BRÉKING: Saját sorozatot kaphat Loki és Skarlát Boszorkány is

|

Egyenesen a Disney streaming szolgáltatására készülhetnek.

Hirdetés

A Netflix, a Hulu, az HBO GO és a többiek jövőre egy komoly riválist kapnak a Disney saját streaming szolgáltatása, a Disney Play képében, amelyre értelemszerűen a vállalat felpakolja majd az összes birtokában lévő IP-hez kapcsolódó tartalmakat, de ami még ennél is fontosabb, hogy számos saját gyártású sorozattal és filmmel készülnek előfizetésre sarkallni a tömegeket. Ilyen például Jon Favreau Star Wars sorozata vagy éppen a Susi és Tekergő élőszereplős változata, de a mókából a Marvel Studios sem fog kimaradni. 

Hirdetés

A Variety jelentése szerint a cég egy meglehetősen ambiciózus elképzelés korai fejlesztésén ügyködik, miszerint a Marvel Filmes Univerzum olyan népszerű karaktereire összpontosító minisorozatokat szeretne készíteni, akik inkább mellékszereplőként szerettünk és valószínűleg nem fognak saját filmet kapni. Az első kettő karakter, aki ennek értelmében saját szériát kaphat az nem más, mint a közkedvelt Loki és a nagy erejű Skarlát Boszorkány.

A lap úgy tudja, hogy mindkettő karakter esetében az eredeti színészek, azaz Tom Hiddleston és Elizabeth Olsen formálják meg őket, de az összes többi produkciónál is ez a terv. A sorozatok költségvetése állítólag vetekedni fog a Marvel nagy projektjeivel, az epizódok tekintetében pedig körülbelül hat-nyolc közöttire számíthatunk. Ezeknek a minisorozatoknak a producere a Marvel Filmes Univerzum ura, Kevin Feige lesz, de mivel még meglehetősen gyerekcipőben jár az egész, ezért egyelőre írókat nem jelentettek be hozzájuk. Fontos még megemlíteni, hogy ezek nem a S.H.I.E.L.D. ügynökeit, a Daredevilt és a többit felügyelő Marvel Television készíti, hanem a filmeket gyártó Marvel Studios. 

Egyelőre sem a Marvel, sem a Disney nem kommentálta a Variety értesüléseit. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.