Hirdetés

Nyártól forog a Legendás állatok és megfigyelésük folytatása

|

Zoe Kravitz pedig mesélt a szerepéről.

Hirdetés

A Legendás állatok és megfigyelésük első része teljes egészében New Yorkban játszódott, annak ellenére, hogy egy képkockát nem forgattak a filmesek az USA-ban, mindent Angliában építettek fel (nem is volt véletlen az Oscar-jelölés). Ez a Legendás állatok 2 (merthogy a teljes címet egyelőre nem tudjuk) esetében változni fog, legalábbis a film produkciós oldala szerint, mivel nem csupán Angliában, hanem Párizsban, Franciaországban is forgatnak majd, ami nem véletlen, hiszen a második rész fő cselekménye köztudottan a francia fővárosban fog játszódni, 1928-ban.

Hirdetés

Ugyan a Warner még hivatalosan nem erősítette meg a korábbiakat, vagy azt, hogy augusztusban valóban kezdetét venné a forgatás, de nem nagyon van okunk kételkedni az infók valóságtartalmában, hiszen napra pontosan 2 évvel az első rész bemutatója után kerül sor az új epizód premierjére és az elsőt is 2015 nyarán kezdték el forgatni. Annyi bizonyos, hogy a főszereplő, Eddie Redmayne mellett visszatér Katherine Waterston, Dan Fogler, Allison Sudol, Ezra Miller, valamint az első részben felvezetett Leta Lestrange Zoe Kravitz és Gellert Grindelwald Johnny Depp tolmácsolásában.

Kravitz karakterét csupán egy fénykép erejéig láthattuk eddig, de a forgatókönyvért ezúttal is felelős J.K. Rowling szerint ő lesz a film egyik központi szereplője, vagyis fény derül Salmander és az ő tragikus románcára. Az ifjú színésznőt nem rég faggatták is a szerepéről, de egyelőre még nem tudott sok mindennel szolgálni.

Nem tudok semmit. Van egy elképzelésem még a meghallgatásom alapján, de tényleg fogalmam sincs. Még ha működött is a kémia köztem és Eddie között, megpróbált nekem segíteni összerakni a képet a felolvasáskor. Ő se tudott semmit, és próbálta körülírni, hogy "Szerintem ez a sor ezt, meg ezt jelenti, ez amit felveszünk ide vezet majd." Nekünk kellett kitalálnunk. Vicces volt, ahogy próbálta összerakni az egészet... Leta és Göethe kapcsolata rendkívül bonyolult és összetett, így nem hiszem, hogy sok ideje lenne fejlődni.

A titkolózásnak pedig Rowling esetében mindig jó oka van és az első rész nem egy fordulatát így is sikerült a bemutatóig megtartani (van, ami viszont idő előtt kipattant így is), de a folytatás címén Rowlingék még ötletelnek.

Annyi bizonyos, hogy hamarosan megindulnak a casting hírek, vélhetően számíthatunk jó néhány francia kiválóságra is (khm… Léa Seydoux), amelyek közül a legnagyobb érdeklődésre az ifjú Dumbledore alakítója tarthat számot (Ewan McGregor, Ewan McGregor, Ewan McGregor) és Rowlingék már megpedzegették, hogy a folytatásokban Grindelwald és Dumbledore tragikus szerelme is hangsúlyos szerepet kap. A 2018 novemberében érkező Legendás állatokat az utolsó négy Harry Potter-mozihoz és az első részhez hasonlatosan David Yates rendezi ezúttal is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.