Hirdetés

Egy régi ismerős is csatlakozott a Jurassic World: Dominion stábjához

|

A karakterszínész visszatér a korábbi szerepében.

Hirdetés

Már csak napok választanak el minket tőle, hogy az Egyesült Királyságban a nagyobb produkciók közül elsőként újrainduljon a Jurassic World: Dominion forgatása, melyet a széria felett rendezőként, íróként és nem utolsósorban producerként is bábáskodó Colin Trevorrow fog ledirigálni. A Jurassic World-trilógia minden tekintetben gigantikusnak ígérkező lezárása eddig sem panaszkodhatott színészek tekintetében, hiszen az eredeti hármas Sam Neil, Laura Dern, Jeff Goldblum mellett a franchise szinte össze fontosabb arcát sikerült visszacsábítaniuk, akikhez most egy újabb potenciális dínóeleség csatlakozott. 

Hirdetés

A Collider robbantotta a hírt a napokban, miszerint Campbell Scott (A Csodálatos Pókember 2, Kártyavár) is aláírt a mozihoz, méghozzá annak a Dr. Lewis Dodgsonnak a szerepére, akit legutóbb még  az 1993-as első részben láthattunk Cameron Thor alakításában. Ha esetleg hirtelen nem ugrana be, hogy pontosan ki is Dodgson, nos, ő volt a kalapos úriember, akitől Nedry azt a bizonyos borotvahabos flakont kapta, hogy eztán ebben csempéssze ki a dinóembriókat. A Collider szerint Dodgson a Dominionben immár a Biosyn vezérigazgatójaként fog feltűnni.

Akiknek pedig esetleg a Biosyn neve sem lenne ismerős, róluk annyit érdemes tudni, hogy az Ingenhez hasonlóan szintén biotechnológiával foglalkozó cég Michael Crichton eredeti regényeiben Dodgsonnel együtt, jóval nagyobb szerephez jutottak, mint a Spielberg által rendezett két epizódban. Ennek fényében pedig mindenképp érdekes lesz látni, hogy Trevorrow a Jurassic World raptorokkal motorozó jelenetéhez hasonlóan ezúttal is átemelt-e néhány dolgot a filmeknél egyébként jóval sötétebb hangvételű alapanyagból. 

A Jurassic World: Dominion a jelenlegi tervek szerint 2021. június 11-én mutatkozik be a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.