Hirdetés

A Jurassic World: Dominion forgatása a várakozásoknál hamarabb újraindul

|

Szigorú korlátozásokkal ugyan, de hamarosan ismét beindulhat a mozgóképgyártás.

Hirdetés

Most, hogy lassan már az Egyesült Királyságban is elkezdenek enyhíteni a koronavírus-járvány miatt elrendelt karanténintézkedéseken, a Jurassic World-széria következő felvonása, a Dominion lesz az első olyan blockbuster, ami a kényszerszünetet követően tovább foroghat az országban - írja a The Hollywood Reporter.

Hirdetés

A Colin Trevorrow rendezésében készülő trilógiazárás gyártási munkálatait még március közepén kellett berekeszteni sok másik produkcióval egyetemben, most azonban az első olyan magas költségvetésű film lesz, ami pár héten belül, egész pontosan július 6-án ismét kamerák elé állhat a Pinewood Studiosban.

A Universal megerősítette, hogy már ettől a héttől megkezdik az előkészületeket, ugyanis van mit csinálni: a forgatásokon be kell tartani az Angol Filmintézet és a Brit Filmbizottság által kidolgozott biztonsági előírásokat, arról nem beszélve, hogy a stúdió saját egészségügyi protokollokat is bevezet. Ráadásul a kormányzat szabályai szerint bárki, aki beutazik az országba, hogy tovább dolgozzon a Jurassic Worldön - köztük a film két főszereplőjével Chris Pratt és Bryce Dallas Howard személyében - kénytelen lesz kéthetes karanténba vonulni.

Remélhetőleg ez egyben azt is jelenti, hogy hamarosan olyan filmes és tévés produkciók gyártása is folytatódhat vagy kezdődhet az Egyesült Királyságban, mint a The Batman, a Legendás állatok és megfigyelésük 3, a Vaják vagy éppen a Szexoktatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.