Hirdetés

Meglepő pletykák érkeztek a Captain Marvel filmről

|

Minden egyes részlettel egyre érdekesebbé válik a Marvel első női főszereplésű filmje.

Hirdetés

Kiderült az idei Comic-Conon, hogy a Brie Larson főszereplésével érkező Marvel Kapitány-film az 1990-es években fog játszódni, melyben Nick Fury (Samuel L. Jackson) két ép szemmel vendégszerepel, a főhős pedig az alakváltó idegen Skrullok ellen veszi fel a harcot. Miután olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a karakter mégsem lesz benne a Bosszúállók: Végtelen háborúban, holott már régóta szuperhősként tevékenykedik, erősen felmerül a kérdés, hogy miért marad ki egy egész univerzumot megrázó fenyegetésből? Erre és még sok más érdekességre világítanak rá a legfrissebb pletykák a szóló filmjével kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, A Hangyában és a Doctor Strange-ben is látott kvantumvilág nagy szerepet fog játszani a Marvel Kapitány moziban is, aminek elég sok köze lehet ahhoz, hogy hol volt Carol mindvégig és miért hagyja ki a Végtelen háború eseményeit. Mivel a Marvel első női főszereplésű produkciója a Bosszúállók 3 és az egyelőre cím nélküli negyedik rész között debütál, ezért óriási esély van rá, hogy a Bosszúállók 4-ben már ő is együtt harcoljon a Föld legnagyobb hőseivel.

Az MCU Exchange megbízható forrása szerint biztosan szerepelni fog a filmben a kree szuperhős, Mar-Vell. A S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozatból kiderült, hogy a kree-k már jártak a Földön, tehát nem lepődnénk meg, ha Mar-Vell ott kerülne kapcsolatba a főhőssel - bár az nem derült ki, hogy a földi alteregóját, Dr. Lawsont látjuk-e majd -, miközben beszámol az emberek tevékenységeiről népének - különösen, mert a film a képregényekben is igen jelentős Kree-Skrull háború eseményt fogja bemutatni. 

Carol eredete azonban tartalmazhat egy kulcsfontosságú változtatást: Várhatóan látjuk majd a képregényes Psyche-Magnitron balesetet, ami képességekhez juttatja Larson karakterét, ráadásul a félig kree, félig ember DNS-e miatt az asgardiakhoz hasonlóan ő sem öregszik, vagyis nem kell semmilyen számítógépes módszert bevetni a színésznő esetleges fiatalítása vagy idősítése miatt, legyünk akár '90-es években, vagy akár a jelenben.

A híresztelés magába foglalja továbbá, miszerint a forgatókönyv korai tervezetei tartalmaztak utalásokat a hősnő Ms. Marvelként való tevékenységeire, és a korai jelmeze is előkerülhet, amit a fenti képen jobb oldalt láthattok. A Marvel Studios mindig nagyon okosan szokott tisztelegni karaktereik klasszikus megjelenése előtt, vélhetően itt is valami hasonlóra lehet számítani, anélkül, hogy azt túlzásba vinnék. 

A Marvel Kapitány Brie Larson főszereplésével 2019. március 8-án debütál a mozikban, a forgatás állítólag jövő év januárjában veszi kezdetét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.