Hirdetés

Channing Tatum Brad Pitt-tel tudná elképzelni a 22 Jump Street folytatását

|

Tatum szerint Pitt humorérzékével brillírozhatna egy potenciális harmadik részben.

Hirdetés

Channing Tatum a 2010-es évek második felére látványosan felszívódott a filmekből, és leginkább csak az eredeti szinkronhangok között ismerhettük fel a hangját különböző animációs alkotásokban. Tatum mostanra összeszedte magát, és a következő években bőven kárpótolja rajongóit, akik hiányolhatták őt a nagyvászonról, hiszen érkezik többek között az új Magic Mike, illetve a Katonadolog is.

Hirdetés

A nemrégiben Az elveszett városon dolgozó Tatum a VMAN-nek adott interjújában ecsetelte, mennyire élvezte a kalandfilmet, melyben Sandra Bullock és Brad Pitt is szerepelnek, és nem győzte férfi kollégáját dicsérni. Sőt, még egy magas labdát is feldobott egy 2014 óta szunnyadó másik projekt számára.

"Brad (Pitt) fergeteges ebben a filmben (Az elveszett város). Ha valaha is elkészítjük a Jump Street 3-at, meg kell hívnunk őt. Én mondom nektek, hogy ha megkapja a megfelelő karaktert, elképesztő humorral tud előrukkolni."

Nem ez az első alkalom mostanság, amiben Tatum a Jump Street franchise-t hozza szóba. Néhány napja például a meg nem valósult Jump Street - Men in Black crossoverről osztott meg részleteket, amit kár volt megtennie, hiszen azóta is sajnáljuk, hogy az a projekt végül meghiúsult. Tatum a közelmúlt nyilatkozatai alapján látszólag nyitott lenne egy harmadik részre (még akkor is, ha a 22 Jump Street végén számtalan folytatás trailerét megkaptuk), kérdés, hogy a rendkívül elfoglalt Jonah Hill, Phil Lord, valamint Chris Miller is hajlanának-e egy újabb kalandra, amit bele tudnának suvasztani a feszes menetrendjükbe.

Ti szívesen megnéznétek a 23 Jump Streetet (vagy akármi is lenne a folytatás címe)?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.