Hirdetés

Charlize Theron lehet a következő Halálos iramban spin-off főszereplője

|

Újabb Halálos iramban spin-off van készülőben, amelynek koncepciója elég meredek, hiszen a nyolcadik rész antagonistáját tenné meg főszereplőnek.

Hirdetés

A DVD lejátszókat rabolgató utcai versenyzők története totálisan felrobbant és az egyik legismertebb és legsikeresebb akció-franchise-á nőtte ki magát. Az Universal Pictures üti is a vasat keményen. Miközben felkészül a Halálos iramban 9, addig kapunk egy betegnek ígérkező spinoffot Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével. Ha mindez nem lenne elég, akkor most még egy ötlet került az asztalra.

Hirdetés

A THR értesülései szerint a stúdió egy női spin-offban gondolkozik, amelynek főszereplője Charlize Theron karaktere, Cipher lenne, akivel a Halálos iramban 8-ban találkozhattunk. Ha bejön a most nyáron érkező vállalkozásuk, a Hobbs és Shaw akkor valószínűleg semmi sem állítja meg őket attól, hogy tovább bővítsék a repertoárjukat.

Nem ez az első alkalom, hogy női Halálos iramban film került terítékre. Korábban Michelle Rodriguez karakterének terveztek hasonló filmet adni, de abból végül nem lett semmi. Kíváncsian várjuk, hogy ebbe a projektbe vajon őt is bevonják-e vagy teljesen eltávolodnak az eredeti "cshaládtól".

A Hobbs és Shaw 2019. augusztus 1-én érkezik a mozikba, míg a Halálos iramban 9-re 2020. május 21-től válthatunk majd jegyet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.