Hirdetés

Érkezik a női Halálos iramban spin-off?

|

Vin Diesel elszólhatta magát.

Hirdetés

Bár a Halálos iramban széria következő, szám szerint 9. része még odébb van, a rajongóknak így sem kell sokáig a franchise-t nélkülözniük, hiszen már javában zajlik az első spin-off forgatása, ami Jason Statham és Dwayne Johnson karaktereire fókuszál. Ha pedig ez még nem lenne elég most úgy tűnik, hogy a színfalak mögött a Universal stúdió egy, a széria női főszereplőire koncentráló projekt fejlesztésébe is belekezdett. Legalábbis Vin Diesel elszólása szerint.

Hirdetés

Diesel ugyanis épp a Bloodshot című, 2020-ban érkező filmjét forgatja Afrikába, ahonnan a minap közzétett egy videót. Ebben a rövidke bejelentkezésben osztotta meg a munkálatokkal kapcsolatos érzéseit, és eközben pedig mintha elszólta volna magát a készülő projekttel kapcsolatban:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Guess who came to surprise me on set... #BLOODSHOT

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés,

A producertársam, Neal Moritz - aki nem csak a Halálos iramban-széria producerei feladatait látja el velem, hanem a Bloodshotét is - egyszerűen nem tér magához, annyira izgatott mindattól, amit a közönség látni fog majd 2020-ban a film premierjekor. Ezen kívül van egy vendégem a Halálos iramban háza tájáról is, aki szintén meglepett. Szeretném megköszönni a Universalnak, amiért elfogadták a nőkre koncentráló spin-off ötletemet, meg a többi spin-off..

A színész ennél a pontnál elharapja a mondandóját, és más vizekre evez, de ha hihetünk a hallottaknak, akkor bizony a stúdió a színfalak mögött már javában fejleszti a női főszereplős spin-offot. Most már csak a hivatalos bejelentésre várunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.