Hirdetés

Chris Hemsworth alakítja majd Hulk Hogant az életrajzi filmjében

|

A filmhez már egy ideális rendezőt, egy nagyszerű forgatókönyvírót és egy új dolgokra nyitott forgalmazót is találtak már.

Hirdetés

Hulk Hogan neve ismerősen csenghet - akár a fiatalok számára is -, hiszen ki ne hallott volna már a pankráció egyik legkarakteresebb képviselőjéről. Polgári nevén Terry Gene Bollea még az 1970-es években kezdett érdeklődni a cirkuszi mutatványokban nem szűkösködő előadásokért, és hamar a WWF egyik legnagyobb húzónevévé nőtte ki magát. Annyira, hogy a '80-as évek végére számtalan magazin címlapján pózolt, esti beszélgetős show törzsvendége lett, és ne feledkezzünk meg a saját, szombaton sugárzott rajzfilmjéről sem. Éppen emiatt nagyon érdekes bejelentés volt, hogy film készül az élete alapján, amit tovább fokozott az, hogy Hogant nem más fogja eljátszani, mint mindannyiunk kedvenc Thorja, Chris Hemsworth.

 

Hirdetés

Az előzetes információk alapján a film nem fogja Hogan teljes életét bemutatni, születéstől egészen mostanáig, hanem csak a "főbb" éveket fogja kiragadni: a pankrációs karrierjének a beindulását (nagyon reméljük, hogy sort kerítenek majd a Rocky III-ra is) és a mai napig tartó lejtmenetét. Hiszen kevesen tudják, de Hogan még a 2000-es évek végén egy eléggé csúfos botrányba keveredett, ami dióhéjban annyit takar, hogy a pankrátor megcsalta a feleségét, amit videóra vettek, ez a felvétel napvilágra került és hatalmas botrány keletkezett belőle kifizetendő, zsíros csekkekkel. Mi csak bizakodni tudunk, hogy a film erre a fordulatra is ki fog térni, és nem fogja valamilyen értelmetlen ürüggyel eltusolni mindezt (megjegyzendő, hogy Hogan teljes életének a "joga" a forgalmazónál van).

Ez az élettörténet már megér egy filmet, főleg ha szemügyre vesszük, hogy kik is szerződtek le a projektre. A filmet az a Todd Phillips fogja dirigálni a rendezői székből, akit már megismerhettünk a nagysikerű Másnaposok, a még mindig nagyon rossz magyar című Haverok fegyverben, vagy a még forgatás alatt álló Joker filmekből. A forgatókönyvet Scott Silver jegyzi, akinek előzetes munkái (A harcos, 8 mérföld, Viharlovagok, vagy éppen szintén a Joker) bizakodásra adhatnak okot, de ugyanez igaz a produceri gárdára is (Phillips mellett a Spotlight miatt Oscart kapott Michael Sugar, a mostanság rendezésre hajló Bradley Cooper, vagy maga Hemsworth).

A filmet a Netflix fogja forgalmazni, ami amiatt sem meglepő, mert Michael Sugar produkciós cége, a Sugar23 készíti, ami félig-meddig a Netflix behatása alatt áll. Titeket érdekel Hulk Hogan életrajzi filmje?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.