Hirdetés

Fontos részletek derültek ki a Joker filmről

|

A készítők elárultak néhány fontos információt a Joaquin Phoenix-féle Jokerrel kapcsolatban, többek közt azt is, hogy figyelemfelkeltésnek szánják majd a filmet. A hír enyhe spoilereket tartalmaz.

Hirdetés

Figyelem! A hír enyhe spoilereket tartalmaz!

A Joker film rendezője, Todd Phillips (Másnaposok-trilógia, Haverok fegyverben) csepegtetett néhány információmorzsát a készülő mozijával kapcsolatban. Ezekből tudhatjuk meg, hogy a történet jóval a szokásos Batman-sztorik előtt fog játszódni, sőt maga a Denevérember fel sem fog benne tűnni. Hasonló világot fog ábrázolni, mint ami a Gotham sorozatban is látható, de szemellenzősen Jokert fogja megtenni főszereplőnek.

Hirdetés

Hivatalosan a film nagy részében nem is így fogják majd hívni Phoenix karakterét, hanem a polgári nevén, Arthur Fleckken. Ő egy kiégett, de nagyon erősen küzdő komikus figura lesz, akinek a lejtőn lefelé ívelő pályafutását követhetjük majd végig, egészen az ikonikus gonosz megtestesüléséig. Ha az idősebb olvasóknak déja vu érzésük van, az nem véletlen, hiszen ez az alapkoncepció erősen hajaz Martin Scorsese (mára már csúnyán elfeledett) filmjére, A komédia királyára. Ebben a filmben Robert De Niro egy hasonlóan lecsúszott, de pszichopata tüneteket produkáló komikust alakít, aki gyakorlatilag mindenre nyitott, hogy végre megmutathassa, milyen szórakoztató showman is ő valójában.

A poén az egészben az az, hogy maga a veterán színészlegenda, De Niro is szerepelni fog a Jokerben Marc Maron (GLOW), Frances Conroy (American Horror Story), vagy Zazie Beetz (Deadpool 2) mellett. Mi őszintén reméljük, hogy nem fogják elbagatellizálni a filmet, hiszen ha egy ennyire köztudott, sokak által szeretett szereplőnek írnak egy előzménytörténetet, akkor sok esetben magát a titokzatosságot, a kiszámíthatatlanságot veszik ki a karakteréből − lásd a tavalyi Bőrpofa.

A Joker pontos premierdátumáról még sajnos nem tudunk semmit, de remélhetőleg ahogy Amerikában, úgy nálunk is jövő október környékén fogják majd bemutatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.