Hirdetés

Chris Hemsworth szívesen visszatérne a Star Trekbe

|

A színész is benne lenne az ötletben, hogy együtt szerepeljen Chris Pine-ékkal.

Hirdetés

Hosszas huzavona után februárban végre hivatalossá vált, hogy a Chris Pine vezette csapattal készül el a Star Trek 4. része is, a rajongók legnagyobb örömére. A régóta nehézségekkel küzdő folytatás többek között azért került fejlesztési pokolba, mert a hírek szerint a két Chris - Pine és Hemsworth, aki az első részben tűnt fel - végül nem tudtak valamin megegyezni azon a tervezett projekten, amelyben az idősebb és a fiatalabb Kirk találkozott volna. Bár Hemsworth visszatéréséről azóta nem esett több szó, a színész nemrég arról beszélt, hogy még mindig érdekli-e egy Star Trek-folytatás Pine-nal.

Hirdetés

Mielőtt a USS Kelvin kapitányának, George T. Kirknek a bőrébe bújt volna, Hemsworth James Kirk kapitány szerepére ment el meghallgatásra, amit azonban végül Pine kapott meg. A színésznek így végül csak egy rövid, ám annál fontosabb szerep jutott az első film során, a rajongók pedig azóta várnak arra, hogy valamilyen formában visszatérjen a karaktere. Ezt a tervezetet ugyan azóta jegelte a stúdió, a hollywoodi sztár elárulta, hogy nem lenne ellenére az ötlet:

Egy időben tényleg volt szó arról, hogy Chris Pine-nal csinálom a filmet. A forgatókönyv már össze is állt, de aztán egyszer csak szétesett az egész projekt. Viszont ha J.J. Abrams holnap felhívna, és azt mondaná: "Chris Pine és én szeretnénk megcsinálni", valószínűleg azt mondanám: "Igen, ezaz, csináljuk!".

A Star Trek 4. jelen állás szerint 2023. december 22-én érkezik a mozikba a WandaVízió készítője, Matt Shakman rendezésében. A forgatókönyvért Josh Friedman (Avatar 2) és Cameron Squires (WandaVízió) felelnek majd (ők írják át/újra Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet korábbi változatát). Ti örülnétek, ha Hemsworth visszatérne? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.