Hirdetés

Chris Pine-nak és a többieknek fogalmuk sem volt arról, hogy velük készül a Star Trek 4

|

Mindenkit váratlanul ért a bejelentés. De mit jelenthet ez a filmre nézve?

Hirdetés

Múlt héten jelentette be hivatalosan a Paramount, hogy végre sínen van a régóta tervezgetett új Star Trek film. Ám annak ellenére, hogy a leleplezés során a stúdió fejesei elmondták, hogy az új trilógia minden fontosabb szereplője - azaz  Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana és John Cho - visszatér (az azóta elhunyt Anton Yelchin kivételével), erről még maguk a színészek sem tudtak, akiket ugyanúgy meglepett a bejelentés, mint a rajongókat.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter legutóbbi jelentése szerint ugyanis a szereplők egyáltalán nem tudtak arról, hogy egy újabb Star Trek-film érkezésének a bejelentése készül, ez pedig már önmagában felvet kérdéseket. De ami még meglepőbb, és kicsit aggodalomra adhat okot, hogy a színészek képviselői és menedzserei sem voltak tudatában annak, hogy a stúdió az ügyfeleikkel tervezi elkészíteni a filmet, arról meg aztán végképp tudomásuk sem volt, hogy már az év végén megkezdődne a forgatás - ahogyan azt a producer J.J. Abrams elmondta.

A terv tehát továbbra is az, hogy még idén beindulnak a kamerák, a film forgatókönyvén azonban még mindig dolgoznak, a hírek szerint nincs hivatalos költségvetése sem a filmnek, és mint kiderült, a színészekkel sincs megkötve a szerződés, amik tovább növelhetik majd a büdzsé összegét. Bennfentesek azonban arról számoltak be, hogy Pine elsőként már korai tárgyalásokba kezdett a projektről a stúdióval, és hogy a Paramount engedékeny volt a tárgyalás során annak érdekében, hogy bejelenthessék a befektetőknek a projektet. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Azt a projektet, amit a Paramount Pictures már 2018 óta igyekszik összehozni, és amelyben az eredeti tervek szerint Kirk kapitány (Chris Pine) apja, az első részben Chris Hemsworth által alakított George Kirk is visszatért volna, ez azonban végül meghiúsult. Volt szó utána egy Tarantino-féle filmről, valamint egy Noah Hawley-féle moziról is, de végül mégis úgy döntöttek, hogy a Star Trek 4. részét is az eredeti szereplőkkel képzeli el.

A döntés részben a stúdió piackutatásából fakad, amelyből azt derítették ki, hogy a közönség továbbra is a régi szereplőket szeretné vásznon látni. Még annak ellenére is, hogy az idáig utolsó Star Trek film, a Mindenen túl 2016-ban került a mozikba. A Pókember: Nincs hazaút közelmúltbeli sikere szintén azt a visszajelzést adta számukra, hogy a nézők imádják, ha a színészek visszatérnek az ikonikus szerepekhez. Ennek köszönhetően jön idén az Obi-Wan Kenobi sorozat is Ewan McGregorral és Hayden Christensennel, vagy ezért tér vissza Michael Keaton Batmanként a The Flash-ben és a Batgirlben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.