Hirdetés

Ekkor jön Christopher Nolan következő filmje

|

A Warner Bros. elárulta az első részleteket a rendező vadonatúj projektjéről.

Hirdetés

Nem volt egyszerű dolgunk, mikor két éve a Dunkirk kapcsán rangsoroltuk Christopher Nolan filmjeit, ugyanis az angol rendező nevéhez olyan kiváló darabok kötődnek, mint az Eredet, a Memento, A sötét lovag és a Csillagok között. Éppen ezért vártuk türelmetlenül azt, hogy kiderüljenek az első részletek Nolan következő nagy dobásáról, amelyről most meg is kaptuk az első - meglehetősen szűk marokkal mért - konkrétumokat. 

Hirdetés

A Warner Bros. bejelentette, hogy Christopher Nolan következő filmjére 2020. július 17-én számíthatunk és a rendező maximalizmusát figyelembe véve cseppet sem meglepő, hogy IMAX-ben is láthatjuk majd. Egyelőre ez minden, ami kiderült a titokzatos projektről, így fogalmunk sincs, hogy mi lesz a címe, miről fog szólni a története és a stábról, valamint a szereplőgárdáról sincsenek információink. Az viszont biztos, hogy erre a napra tervezi a 20th Century Fox a Bob Burgerfalodája film premierjét, a Paramount Pictures a következő SpongyaBob mozi bemutatását, a Universal Pictures pedig egy ismeretlen cím debütjét. 

Szerintetek mivel lep meg minket legközelebb Christopher Nolan?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.