Hirdetés

Christopher Nolan izgatottan várja, hogy láthassa Robert Pattinsont Batmanként

|

Pedig neki bőven van tapasztalata a denevéremberrel.

Hirdetés

Robert Pattinson kétségtelenül a reneszánszát éli, hiszen miután szerepelt Christopher Nolan nagyszabású kémfilmjében, a Tenetben, hamarosan a szintén ígéretes The Batman címszereplőjeként is találkozhatunk vele. Ez utóbbira a Tenet forgatásán válogatták be a színészt, aki saját bevallása alapján még Nolannek is megpróbált lódítani a meghallgatást illetően, de az természetesen átlátott rajta.

Hirdetés

Ezúttal maga a rendező is megszólalt a témával kapcsolatban, aki 15 éve indította útjára a hatalmas elismerésnek örvendő A sötét lovag-trilógiáját Christian Bale főszereplésével. Most a CNA nevű lapnak adott interjúban Nolan elárulta, miszerint Pattinson nem kért tőle iránymutatást a szereppel kapcsolatban, és hogy izgatottan várja az alakítását.

Egész biztosan nem kért tőlem tanácsot. Tiszteletteljesen hallgattunk a kérdéssel kapcsolatban egészen a forgatás végéig. Akkor már alkalomadtán szóba került, és viccelődtünk is vele. Beszélgettünk egy kicsit arról, hogy milyen dolgokon fog keresztülmenni. De nagyon örültem, hogy beválogatták a szerepre, és úgy gondolom, elképesztő munkát fog végezni. Nagyon izgatott vagyok, hogy láthassam, mit kezd ezzel a karakterrel.

Pattinson a Tenetben is nagyszerű munkát végzett, de afelől sincs kétségünk, hogy helytáll majd a köpenyes igazságosztó szerepében. A The Batmanhez a nemrégiben megrendezett DC FanDome-on adták ki a legelső kedvcsinálót, melyben mindössze a film negyedéből láthattunk jeleneteket, mégis azonnal mindenkit levett a lábáról. A 2021 októberében érkező szuperhősfilm forgatása valamikor szeptemberben veszi ismét kezdetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.