Hirdetés

Cillian Murphy izgatott, hogy ő játssza a főszerepet Christopher Nolan új filmjében

|

A színész még mindig meg van döbbenve, hogy a rendező őt választotta a főszerepre.

Hirdetés

Jó ideje tudni már, hogy a Birmingham bandája (Peaky Blinders) sztárja, Cillian Murphy hamarosan ismét együtt dolgozik Christopher Nolannal az Oppenheimer című történelmi thrillerben. A színész viszont - aki Nolan korábbi filmjeiben mellékszerepeket kapott - ezúttal főszereplő lesz, aki a mai napig meg van döbbenve, hogy az elismert rendező őt választotta J. Robert Oppenheimer, az atombomba megalkotásáért felelős tudós megformálására.

Hirdetés

Az Esquire-nek adott interjújában Murphy beszélt a Nolannal átélt korábbi tapasztalatairól, és arról, hogy soha nem tud nemet mondani neki: "Akármikor felhív Chris, én mindig igent mondok, mert tudom, hogy valami csodálatos fog készülni." A színész ezután még hozzátette:

Ez az első alkalom, hogy főszerepre választott engem, amitől még mindig meg vagyok egy kicsit döbbenve, de ugyanakkor nagyon izgatott is vagyok. Ez hatalmas lehetőség számomra, ami rengeteg munkával jár majd. De szerintem biztos kezekben vagyok, hiszen az egyik legnagyobb élő rendezővel dolgozhatok.

Cillian Murphy eddig öt Nolan filmben szerepelt. Ezek közül leginkább A sötét lovag-trilógia Madárijesztőjeként maradhatott meg az emberek fejében, de fontos szerepe volt az Eredetben és a Dunkirkben is. Oppenheimer esetében azonban Murphy lesz a főszereplő egy lenyűgöző sztárgárda élén, amely olyan neveket tartalmaz még, mint Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett és Benny Safdie. A film a jelenlegi állás szerint 2023. július 21-én érkezik a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.