Hirdetés

Befutott a Birmingham bandája utolsó évadának első előzetese

|

A Shelby-család hamarosan szögre akasztja a sapkát.

Hirdetés

Betartotta az elmúlt év utolsó napján tett ígéretét a BBC, amikor azt ígérték, hogy a 2022-es évet a nagy sikerű sorozatuk, a Birmingham bandája (Peaky Blinders) 6. évadának első előzetesével kezdik. A csatorna ugyanis annak rendje és módja szerint nemrég közzétette a másfél perces kedvcsinálót Tom Shelby és családjának következő, és egyben utolsó kalandjáról.

Hirdetés

Azaz csak részben utolsó, a sorozat készítője, Steven Knight ugyanis korábban már elárulta, hogy készülni fog egy film is a Birmingham bandájához, amelyet valamikor 2023-ban forgatnának le, és elmondása szerint ez lesz a széria jelenlegi formájának a tényleges vége, a lezárása. Hogy pontosan mit ért ez alatt, és ez milyen hatással lesz a sorozatra még nem tudjuk, de hamarosan kiderül. 

Az utolsó részekre egyébként minden fontosabb karakter visszatér, úgy mint Cillian Murphy (Tom Shelby), Paul Anderson (Arthur Shelby), Finn Cole (Michael Gray), Tom Hardy (Alfie Solomons), Sophie Rundle (Ada Shelby), Sam Claflin (Oswald Mosley) és Anya Taylor-Joy (Gina Gray), akikhez újoncként már biztos, hogy csatlakozik Stephen Graham is. A Polly-t alakító Helen McCrory a tavalyi évben sajnos elhunyt, így nem tudjuk, hogy az ő feltűnésére is számíthatunk-e.

A Birmingham bandája utolsó évadának pontos premierje még továbbra sem ismert, de valamikor 2022 első pár hónapjában számíthatnak rá a rajongók. Ti várjátok a Shelby-család kalandjainak végkifejletét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.