Hirdetés

Claire Foy lehet az új Lisbeth Salander

|

A Sony Claire Foy-t látná szívesen a svéd hackerlány, Lisbeth Salander szerepében A tetovált lány folytatásában.

Hirdetés

Folytatni fogják Stieg Larsson legendás Millenium-trilógiáját (A tetovált lány, A lány, aki a tűzzel játszik, A kártyavár összedől), méghozzá nem is egy ízben. David Lagercrantz két folytatást is írt a műhöz, melyből a Sony a The Girl in the Spider's Web-et karolta fel és ülteti át a filmvászonra. A jelek szerint egész jó ütemben halad az előkészítés, ugyanis Fede Alvarez (Vaksötét, Gonosz halott) direktor a stúdióval együtt már el is kezdett potenciális Lisbeth Salanderekben gondolkodni.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a stúdió Claire Foy-t szemelte ki magának a főszerepre, aki mostanában a The Crown-ban remekel. A svéd verzióban ezzel a karakterrel vált világhírűvé Noomi Rapace, a David Fincher-féle változatban pedig Rooney Mara alakította a rebellis külsejű lányt. 

A folytatásban a helyszín az USA lesz, ide kell majd eljönnie oknyomozni Blomqvistnak, akit Lisbeth hívása fog ideirányítani. A két régi ismerős ismét egymás segítségével fog felderíteni egyet s mást, kémhálózatot, cyberbűnözőket, összeesküvéseket, stb. 

Blomqvist szerepe még egyelőre várja gazdáját, amit Mikael Nyqvisttől és Daniel Craigtől fog valaki megörökölni. Foy szereplése is erősen kérdéses még.

Ki látná Foyt szívesen Lisbeth Salander bőrében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.