Hirdetés

James Bond - Daniel Craig a visszatérés határán

|

Úgy néz ki még egy alkalommal eljátssza a szerepet Daniel Craig, amennyiben a sorozat producere hosszas udvarlás után végre be tudja cserkészni.

Hirdetés

Több forrás megerősítette a Page Sixnek, hogy Barbara Broccoli producer nagyon közel áll hozzá, hogy meggyőzze a színészt a visszatérésről. A Spectre után Craig alaposan felkavarta az állóvizet azzal a kijelentésével, hogy lehet, hogy ez volt számára az utolsó Bond film. 2016. októberében egy kicsit enyhített a véleményén, amikor úgy fogalmazott, borzasztóan hiányozna neki a szerep, ha abbahagyná.

Hirdetés
 

Vajon mitől gondolta meg magát a színész? Nos, azontúl, hogy egy 150 millió dolláros fizucsekket húztak el az orra előtt, úgy tűnik egyszerűen csak szeretett volna feltöltődni egy kis színházi munkával. 

A legutóbbi off-Broadway Othello, amiben Jágóként szerepelt, Broccoli produkciója. Az egyik forrás szerint:

"Daniel nagyon elégedett volt az Othello kifutásával és a nagyszerű kritikákkal. Ezek után a tárgyalásai Barbarával már jó irányba haladnak. Van már forgatókönyvük - amelyet Neal Purvis és Robert Wade jegyez - és azonnal belekezdenek a filmgyártásba, amint Daniel készen áll rá."

Ha Craig úgy dönt, hogy visszatér, a 25. Bond film számára az 5. alkalom lesz a szerepben. Amennyiben mégsem ölti magára újra a tökéletesen szabott öltönyt, ez továbbra sem jelent jó hírt egy bizonyos színésznek, aki erősen aspirál a helyére. A forrás szerint "Barbara Broccoli nem kedveli Tom Hiddlestont, mert egy kicsit öntelt és nem elég kemény, hogy eljátssza James Bondot." 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.