Hirdetés

Colin Farrell reménykedik a Pingvin sorozattal kapcsolatban

|

Persze a Warner új stratégiája ezen reményeket is keresztülhúzhatja.

Hirdetés

Idén tavasszal még minden az új Batman-filmről szólt, mivel Matt Reeves sikeresen újraadaptálta a jól ismert sztorit, melynek köszönhetően többek között egy Pingvin spin-off sorozatot is berendelt a stúdió, ami majd az HBO Maxra érkezhet. Aztán a napokban alaposan felbolydult a Warner körüli légkor, miután elkaszálták a Batgirlt és a Scooby folytatását azon okból kifolyólag, hogy az új vezetőség szorosabbra húzta a költségvetés nadrágszíját.

Hirdetés

Mindenesetre Colin Farrell, a Pingvinre fókuszáló spin-off széria főszereplője még a sokkoló hírek előtt adott interjút az Entertainment Tonightnak, melyben kifejtette reményét, miszerint 2023-ban kezdődhetne el a sorozat forgatása. Sőt, ezen felül még abban is bízik, hogy Matt Reeves és a castingosok nem hagyják őt ki a buliból, amikor a Batman 2-re kerül a sor, mivel tüstént újra a Pingvin bőrébe bújna.

A Warner és a Discovery augusztus 4-én tartottak egy befektetői konferenciát, ahol nem jelentettek be semmi olyasmit, ami miatt szertefoszlottak volna Farrell reményei, szóval a jelenlegi álláspont szerint a színész újult lendülettel vetheti bele magát Gotham városának bugyraiba.

Szerintetek a stúdió takarékoskodó stratégiája kihatással lesz Matt Reeves Batman univerzumára?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.