Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború az idei legjobb szuperhősfilm?

|

Idén igazán el voltak kényeztetve azok, akik a szuperhősfilmekért járnak moziba, ugyanis hat alkotás versenyzett a kegyeikért. De vajon melyik volt a legjobb? A Collider megválaszolja.

Hirdetés

Híreink egyik legfőbb forrása, a Collider is összeállította a maga 2016 Best Of listáját, csakhogy ők a Times cikkével szemben az idei szuperhősfilmek sorrendbe rakásának szenteltek egy külön listát, az eredmény pedig meglepően korrekt lett. 

Hirdetés

Idén nem panaszkodhattunk rá, hogy nem láthatunk elég szuperhőst a mozikban, hiszen minden évszakra jutott minimum egy, de inkább kettő, jövőre pedig még ennél is több lesz. A Marvel Vasembert és Amerika Kapitányt ugrasztotta egymásnak behozva olyan új karaktereket, mint a Fekete Párduc és az új Pókember, valamint hozzáadta a mágiát a Filmes Univerzumához Doctor Strange eredetfilmjével. A 20th Century Fox Deadpoollal ment nagyot még februárban, majd a legősibb mutánst uszította hőseinknek az X-Men: Apokalipszisben. Végül pedig ott volt a Warner Bros./DC Comics kettős, amely a vártnál gyengébb évet zárt a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala/Suicide Squad duóval, de így sem szabad leírni. 

Nézzük hát, hogy a Collider szerint melyik volt a legjobb és melyik a legrosszabb ezek közül:

6: Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (Kritikánk)

5: Suicide Squad - Öngyilkos osztag (Kritikánk)

4: X-Men: Apokalipszis (Kritikánk)

3: Doctor Strange (Kritikánk)

2: Deadpool (Kritikánk)

1: Amerika Kapitány: Polgárháború (Kritikánk)

Ti egyetértetek a helyezésekkel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.