Hirdetés

Comic-Con 2013 - 3D-s Ragadozó figura a te letépett fejeddel

|

Tegnap egy misztikus kép került ki a Ragadozók hivatalos facebook oldalára, ami utalt az idei Comic-Conra valamint az 1987-es Ragadozók filmre. Most kiderült mi van a háttérben.

Hirdetés

A legtöbb emberben felmerült a remény, hogy a Fox egy vadonatúj Ragadozó filmet jelent majd be, ám ennél valamivel kevesebbel kell beérnie a sorozat rajongóinak, mégpedig azzal, hogy újra kiadják a klasszikus 87-es első részt egy 3D Blu-Ray lemezen. E melett, azok a rajongók akik a Comic-Conon meglátogatják a Fox standját, és nem szégyelnek fényképezkedni velük, azoknak az arca rákerülhet egy mini-szoborra, amin a Ragadozó egy tőből kitépett fejet tart. Ha érdekel, hogyan is fog kinézni ez a figura akkor kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.