Hirdetés

Comic-Con 2013 - 3D-s Ragadozó figura a te letépett fejeddel

|

Tegnap egy misztikus kép került ki a Ragadozók hivatalos facebook oldalára, ami utalt az idei Comic-Conra valamint az 1987-es Ragadozók filmre. Most kiderült mi van a háttérben.

Hirdetés

A stúdió még nem jelentette be a Blu-Ray lemez megjelenésének dátumát, de a helyszínre látogatók már ott előrendelhetik a filmet, aki pedig megvásárol egy fejszaggató Ragadozót az később postán megkapja a kész figurát a saját fejével ellátva.

Ez a hír azonban egy kérdést mindenképpen hagy maga után. A Fox ígért egy meglepetés filmet, de így hogy valószínűleg nem jelentenek be új Ragadozót vajon tényleg egy új X-Menekkel kapcsolatos alkotás érkezik vagy esetleg teljesen más? Szerencsére már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.