Hirdetés

Csak 2021-ben kezdődhet el a Black Adam forgatása

|

The Rocknak előtte még be kell fejeznie egy korábbi projektjét, valamint a koronavírus is az okok között szerepel.

Hirdetés

November óta nem hallhattunk a régóta várt Black Adam felől, amikor is megtudtuk a premier pontos dátumát és azt is, hogy a Joker operatőre fog dolgozni a Dwayne Johnson főszereplésével készülő antiszuperhős-mozin. Most azonban kiderült, hogy a vártnál valószínűleg később kezdődhetnek meg a munkálatai.

Hirdetés

Az egyik fő oka ennek pedig nem más, mint természetesen a koronavírus. Hiszen a betegség okozta leállások és munkálatok szüneteltetése a Netflixet is elérte, akinek szintén fel kellett függeszteni számos produkció forgatását. Ezek közé tartozott a Red Notice címet kapó film is, amelyben The Rock alakítja a főszerepet. A színész pedig addig nem csatlakozhat a DC következő filmjéhez, amíg élő szerződés köti a Netflixhez. 

A streaming szolgáltató éppen emiatt jelenleg is azon dolgozik, hogy felgyorsítsák a munkafolyamatokat, és minél hamarabb befejezzék a film forgatását, még lehetőleg az év vége előtt. Az egyes hírek szerint ezért a Black Adam munkálatai leghamarabb 2021 első negyedévében kezdődhetnek el. Feltéve, ha nem húzódik el addig az első hullám, illetve, hogy nem üt be a második sem. A film a tervek szerint 2021. december 22-én érkezik a mozikba, de meglepődnénk, ha nem kerülne ez a film is halasztásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.