Hirdetés

A Joker operatőre fényképezi a Black Adamet is

|

A Joker hangulatos képsorainak megteremtése után egy újabb DC karakterről készült film kamerái mögött dolgozik Larry Sher.

Hirdetés

Meglehetősen régen szerződött le Dwayne "The Rock" Johnson a Shazam! képregényekből ismert Black Adam szerepére. Az sem volt titok, hogy a karakter saját filmet fog kapni mielőtt a DC-nél összeeresztenék őt a kamaszfiút rejtő szuperhőssel. Egyedül az volt a kérdés, hogy mikor kapjuk meg a Black Adam filmet, ami körül az utóbbi hetekben végre elindult a mozgolódás. Megkaptuk a film első hivatalos, gyakorlatilag poszterrel felérő koncepciós rajzát, ami egyben a 2021. december 22-i premierdátumot is felfedte.

Hirdetés

Ha már egyszer megindult a hírfolyam, akkor nem is érdemes elapasztani, így Johnson pár nappal később újabb izgalmas részletet fedett fel a filmmel kapcsolatban. A színész ezúttal Twitteren osztott meg egy interjút, ami a Joker operatőrével, Larry Sherrel és komponistájával, Hildur Guðnadóttirral készült. Amellett, hogy Johnson dicsérte Sher munkáját, azt is megerősítette, hogy a Black Adamen is közösen munkálkodnak majd.

"Larry Sher briliáns operatőr és egy nagyszerű fickó! Nemrég együtt dolgoztunk a Dzsungeltúrán és ő fogja fényképezni a Black Adamet is. Örülök, hogy eltöltöttél vele egy kis időt Frost [a Collider újságírója]."

Egy interjúban Sher már utalt rá, hogy érintett egy másik DC-s produkcióban és most úgy fest lelepleződött, hogy melyikről van szó. Ha kíváncsiak vagytok egy kicsit részletesebben Larry Sher munkásságára és stílusára, akkor ajánlom figyelmetekbe az alábbi videót, amiben a filmes színelmélet mellett például a Jokerről is bőven esik szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.