Hirdetés

Csúnya számokat produkált a Moonfall az első hétvégéjén

|

Roland Emmerich katasztrófapornója csupán 20 millió dollárt halmozott össze világszerte.

Hirdetés

Roland Emmerich érezhette, hogy közelgő mozijához, a Moonfallhoz asszisztálnia kell valami polgárpukkasztó kijelentéssel, hogy még többen legyenek kíváncsiak rá. Ám hiába állt bele az olyan nagy franchise-okba, mint a DC, a Marvel vagy a Star Wars, a felpaprikázott közönséget így is hidegen hagyta a Hold belecsapódása a Földbe.

Hirdetés

A premier hétvégéjén a Moonfall még csak a Jackasst sem tudta maga mögött hagyni, ami borús jövőképet fest a film számára. Észak-Amerikában 10 millió dollárt kapart össze, míg a világ többi részén további 10.4 millió dollár gyűlt be - mindezt egy 140 milliós büdzsé ellenében, ami finoman fogalmazva is siralmas. A Moonfall esélyeinek az sem kedvez, hogy a közvélemény és a kritikusok ezúttal egy húron pendülnek a film negatív besorolását illetően.

Emmerich a premier előtt több interjúban is azt nyilatkozta, hogy trilógiaként tervez a Moonfall-lal, de ilyen számok mellett már az is megtiszteltetés lesz a rendezőnek, ha egy újabb blockbuster közelébe engedik.

Ti befizettetek a Moonfallra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.